Trainingul este o parte esențială

a succesului oricărei companii. Dezvoltarea afacerii depinde de nivelul de pregătire și experiența membrilor echipei. Obțineți cunoștințele și aptitudinile necesare prin explorarea, utilizarea și îmbunătățirea experienței cu Qlik.

Folosiți Qlik la capacitatea sa maximă

și îmbunătățiți eficiența echipei, oferindu-le opțiunea de a învăța direct de la Consultanți Business Intelligence, ce au atât experiență în folosirea suitei Qlik, cât și expertiză de business din diverse industrii.

Qlik Sense Business Analyst - Durată curs: 2 zile

Descoperiți Qlik Sense Analytics Platform, funcționalitățile și tehnologia Qlik. Învățați tehnici de creare, manipulare și întreținere a tablourilor de bord și aplicațiilor Qlik Sense de la zero. Explorați aplicațiile cu ajutorul filtrelor, opțiunii Smart Search sau a funcționalității slice & dice. Luați decizii informate și partajați informațiile cu ajutorul funcționalității de storytelling.

Qlik Sense Developer - Durată curs: 3 zile

Gestionați datele din diferite tabele și surse. Învățați tehnici de ETL și crearea fișierilor QVD. Familiarizați-vă cu procesarea in-memory a motorului QIX. Cursul cuprinde cele mai bune practici de arhitectură și tehnici avansate de scripturi pentru încărcarea și transformarea datelor. Învățați să construiți de la zero tabele de bord interactive folosind tehnici de vizualizare, obiecte și hărți.

Beneficiile unui training personalizat:

1-cerc

Customizarea cursului în funcție de nevoile identificate. Adaptarea la industria companiei.
2-cerc

Ritmul de formare stabilit în funcție de nivelul de cunoștință al cursanților și al background-ului educațional.

Privat, permite o discuție deschisă despre datele companiei, procese și necesitățile organizaționale.
4-cerc

Locații flexibile în funcție de preferințele și nevoile echipei dvs. (la sediul WINFO sau la sediul dvs.).

De ce noi?

De peste 14 ani, WINFO oferă produse, servicii și soluții inovatoare companiilor, devenind parteneri strategici în transformarea digitală a acestora. Partener autorizat Qlik în România, construim și dezvoltăm echipe de consultanți BI pentru clienții noștri și oferim o gamă completă de servicii clienților din zona Enterprise.

Trainer

Valentin Pătrașcu – Qlik Senior Consultant, are o experiență de peste 10 ani în consultanță Business Intelligence și Data Analytics cu ajutorul soluțiilor Qlik. A coordonat implementarea și dezvoltarea soluțiilor de Business Intelligence pentru companii din diverse industrii – retail, automotive, pharma, producție, distribuție, FMCG, etc.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru orice informație, referitoare la serviciile noastre de training. Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!    X