Despre noi

WINFO este o companie specializată în furnizarea de servicii Business Intelligence & Data Analytics. Construim și dezvoltăm echipe dedicate pentru clienții noștri.

Am pornit la drum în 2007, ajungând să creștem de la an la an, să avem din ce în ce mai mulți clienți și proiecte diverse. În prezent oferim tehnologie de ultimă oră clienților din zona de retail, distribuție, producție, automotive, farma și FMCG.

La noi vei găsi un mediu placut, relaxant, dar profesionist. Punem foarte mult accent pe oameni, pe dezvoltarea lor și pe coeziunea echipei. Avem o cultură orientată spre performanță, încurajăm creativitatea, inițiativa și lucrul în echipă.

Beneficii

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, oferim și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Training-uri și programe de dezvoltare

Abonament medical la o clinică privată

Teambuilding-uri în străinătate

Abonament sală World Class

Zile libere : Ziua ta + 1 zi de vineri/lună

Relaxare: PlayStation, grădină, cafea

Acces facil: 7 min. până la metrou

Bonus de relocare în București

Procesul de recrutare:

Alege job-ul şi aplică

Verifică dacă în prezent avem un job potrivit cu dorinţele şi aptitudinile tale și trimite-ne un CV. Dacă abilitățile și calificările tale se potrivesc cu ceea ce ne dorim de la un potențial candidat, echipa noastră te va invita la un interviu față-în-față.

Interviu de cunoaștere

Ne interesează experiența și pregătirea ta, dar și să vedem dacă suntem pe aceeaşi lungime de undă. Ne plac oamenii care pun întrebări, aşadar, acum e momentul să îţi lămureşti toate dilemele (despre poziţie, WINFO, aşteptări, colegi, etc).

Test tehnic

Vom evolua dacă experienţa şi aptitudinile tale se potrivesc cu profilul candidatului pe care îl căutăm în acel moment. În funcție de postul în cauză poate fi un test practic sau un dashboard creat de tine într-o soluție de Business Intelligence.

Răspuns final

Scopul procesului nu este să angajăm pe cineva cu orice preţ, ci ca tu să fii în cel mai potrivit loc pentru tine, să simţi că îţi foloseşti, dezvolţi aptitudinele și că munca ta este relevantă şi apreciată. Astfel, vom fi cu toţii mulţumiţi, tu, noi şi clienţii noştri.

Posturi disponibile:

Ești pasionat de tehnologie, pus pe fapte mari și dornic să înveți lucruri noi?

Hai să ne cunoaștem, explorează oportunitățile și vezi ce ți se potrivește!

Senior Qlik Developer

Senior Qlik Developer

Consultant Business Intelligence

Consultant Business Intelligence

Business Developer Specialist

Business Developer Specialist

X