Pas cu pas de la provocare la soluție

CINE SUNTEM?

Suntem o companie românească specializată în livrarea de produse, soluții și servicii performante, menite să sprijine managerii din marile companii. Utilizăm tehnologie de ultimă generație și soluții personalizate pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele strategice.

CE FACEM?

Suntem specializați în soluții Business Intelligence & Analytics, dezvoltare de software, implementare, servicii de consultanță, training și suport pentru companii ce activeaza în domeniile retail, distribuție, producție, FMCG, pharma și automotive.

DE CE WINFO?

Ne concentrăm atenția în mod constant pe înțelegerea afacerii și nevoilor clienților noștri. Oferim valoare adăugată dincolo de tehnologie. Ne ocupam de nevoile punctuale ale clienților, dar îi ajutăm și să se dezvolte și să genereze noi oportunități.

qlik-partner-winfo

În calitate de partener Qlik Authorized Reseller în România, lucrăm cu soluții de business inovatoare, ce le oferă managerilor din întreaga lume posibilitatea de a lua decizii de business rapide și profitabile.

Pentru al 10-lea an consecutiv, Qlik este numit Leader mondial pe piața de rapoarte și analize vizuale pentru afaceri de către compania de consultanță și cercetare în IT – Gartner. (2020 Gartner Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms).

Clienții noștri

În cei 13 ani de existență, am reușit să stabilim parteneriate pe termen lung cu clienții noștri. Acest rezultat se datorează, în primul rând, faptului că ne-am propus de fiecare dată să le înţelegem direcţiile de business, cultura organizațională şi riscurile cu care se confruntă.

Echipa WINFO

Echipa WINFO este formată din oameni prietenoși, simpatici și entuziaști. Fiecare dintre angajații noștri reprezintă spiritul companiei noastre și împreună suntem o forță de muncă eficientă, talentată și complementară.

Ne măsurăm munca prin eficacitate și mulțumirea clientului. Cel mai important aspect, care ne determină să continuăm să facem ceea ce facem, este faptul că soluțiile pe care le dezvoltăm produc un impact pozitiv în afacerile cliențiilor noștri.

X