Mix de experiență business și expertiză tehnologică

Echipa noastră de Consultanți BI vă va ajuta să definiți problemele pe care compania dvs. le întâmpină în procesul de gestionare a datelor, și apoi le vor transforma în soluții care să răspundă exact nevoilor tehnologice, operaționale și financiare ale companiei.

Consultanța debutează cu o analiză. Strângem toate informațiile necesare identificării nevoii reale și a celor mai adecvate soluții în funcție de solicitările primite, de buget și de gradul în care soluția respectivă corespunde necesităților beneficiarului.

Experții WINFO vor ghida compania dvs. prin întreg ciclul de viață a proiectului. În prima etapă vom schița împreună proiectul și detaliile acestuia. În continuare, vom analiza toate sursele de date existente și vom construi aplicațiile de BI potrivite nevoii dvs.

Sincronizăm obiectivele cu tehnologia

Oferim o combinație de cunoștințe de business, data analytics și instrumente BI pentru a vă ajuta să transformați procese și operațiuni și pentru a vă aduce un avantaj competitv real în industria în care operează compania.

Optimizăm investițiile și resursele alocate

Implementăm doar necesarul de software și hardware, asigurându-vă că investiția în BI și resursele alocate vin direct în sprijinul strategiei de business. Oferim o soluție scalabilă, ce va crește odată cu nevoia de BI & Data Analytics.

Simplificăm procesele și fluxurile de lucru

Transformăm modul în care afacerile își utilizează datele pentru a deveni inovativi și proactivi. Vă ajutăm să creați fluxuri coerente pentru a economisi timp și efort pe termen lung și pentru a aduce eficiență activităților de zi cu zi.

Identificăm oportunități de business

Descoperim informații esențiale despre procesele operaționale din firma dvs., dar și despre clienții sau industria din care faceți parte. Vă ajutăm să vă dezvoltați și să identificați noi nișe și oportunități pentru compania dvs.

Cum vă putem ajuta?

De la servicii de Business Intelligence la soluții personalizate, suntem alături de dvs. și vă ajutăm să luați cele mai bune decizii. Completați formularul de contact și unul din membrii echipei WINFO va lua legătura cu dvs.    X