Transformăm datele în oportunități de business

Implementarea și livrarea de soluții Business Intelligence & Data Analytics este una dintre activitățile cheie derulate în cadrul companiei WINFO, implicarea și expertiza de business, data analytics și instrumente BI sunt principalele noastre atuuri.
Importante pentru o companie ce-și doreşte utilizarea unei soluții de BI nu sunt doar calitatea şi funcţionalitatea, ci şi modul în care este implementată soluţia. Înțelegerea profundă a industriilor ne permite să găsim soluții dintre cele mai inovative și complete.
Experții WINFO vor ghida compania dvs. prin întreg ciclul de viață a proiectului. WINFO asigură un proces de implementare lin şi cele mai bune rezultate în îndeplinirea obiectivelor companiei, garantând timpii de răspuns la toate cerinţele apărute.

Mod de lucru

schema-implementare-proiect-bi

Integrăm toate datele existente

Motorul de analiză Qlik permite conectarea la orice sursă de date (ERP, CRM, Excel, loguri, .csv, etc) într-o singură platformă de raportare și data analytics.

Reducem riscurile și resursele

Te ajutăm să câștigi timp prețios care poate fi folosit pentru a te concentra mai mult pe activități strategice, decât pe adunarea și curățarea datelor în Excel.

Self-Service Business Intelligence

Soluțiile BI îți oferă acces la instrumente intuitive prin care modifici, vizualizezi și analizezi date. Partajezi rapid insight-uri și iei decizii în timp real.

Data Visualization & Analytics

Definirea și implementarea dashboard-urilor. Poți transforma datele obținute din piață și din industria din care faci parte, în decizii inteligente și profitabile.

Cum vă putem ajuta?

De la servicii de Business Intelligence la soluții personalizate, suntem alături de dvs. și vă ajutăm să luați cele mai bune decizii. Completați formularul de contact și unul din membrii echipei WINFO va lua legătura cu dvs.    X