Transformă datele în oportunități de business

WINFO oferă produse, servicii și soluții de Business Intelligence & Data Analytics. Construim proiecte complexe cu ajutorul tehnologiei Qlik și oferim valoare și răspunsuri rapide, menite să sprijine managerii din marile companii.

Insight-urile aduse de soluțiile de Business Intelligence ajută companiile să descopere informații esențiale despre procesele sale operaționale și financiare, dar și despre clienți, furnizori sau industriile din care fac parte, oferind un suport real în luarea deciziilor data-driven.

Experții WINFO au experiență de peste 14 ani în dezvoltarea de soluții BI, Web și Mobile, precum și integrarea tehnologiei Qlik cu algoritmi AI și Machine Learning pentru modele de predictive analytics și recunoaștere automată. De asemenea, oferim posibilitatea de a realiza scenarii de tip What-If.

De ce Qlik?

Qlik este lider mondial pe piața de raportare și analize vizuale pentru afaceri. Produsele sale, Qlik Sense și QlikView oferă utilizatorilor acces instantaneu, la analize de management rapide și complexe, permițându-le să identifice și să reacționeze rapid și eficient.

Qlik_Sense_QIX_bi

Explorează fără limite

Cu ajutorul motorului QIX nu mai aveți nevoie de interogări predefinite sau date agregate din timp. Explorați rapid datele cu selecții interactive și funcția de căutare globală. Descoperiți noi pespective.

Combinați toate datele

Tehnologia patentată de Qlik permite manipularea instantanee, in-memory, a seturilor de date masive, optimizând viteza și comprimând datele din mai multe surse pentru o imagine completă a informațiilor.

Qlik_Sense_in-memery_BI
QS_power_of_grey

The power of grey

Uneori, cea mai interesantă perspectivă este relevată de datele care nu au legatură cu analiza curentă. Motorul QIX evidențiază automat aceaste date, nefiind limitat de modelul liniar al interogărilor.

Self-Service Analytics

Qlik democratizează accesul la date. Obțineți instant accesul la dashboard-uri, îmbunătățiți procesul de luare a deciziilor și optimizați activitatea de zi cu zi prin Data Discovery & Data Visualization.

Self-Service-Analytics_BI

Ajutăm atât companiile ce au procese de Business Intelligence bine stabilite, cât și cele la început de drum să-și construiască un ecosistem BI orientat către business și transformare digitală.

Ne ajutăm clienții pe toată durata proiectului de la consultanță strategică, până la implementare, suport, training, integrarea cu alte sisteme, evaluarea performanței și creșterea pe termen lung.

Qlik Partner în România, WINFO oferă servicii și soluții de performanță clienților din zona de retail, distribuție, producție, food, FMCG și automotive.

Cum vă putem ajuta?

De la servicii de Business Intelligence la soluții personalizate, suntem alături de dvs. și vă ajutăm să luați cele mai bune decizii. Completați formularul de contact și unul din membrii echipei WINFO va lua legătura cu dvs.    X