Aplicații web și mobile, adaptate nevoilor de business

Unicitatea fiecărui business determină o abordare personalizată inclusiv din perspectiva aplicațiilor de data analytics și reporting. Construim soluții software complexe și vă transformăm ideile în proiecte prin serviciul de custom embedded analytics.

Fie că aveți nevoie de o aplicație mobilă de reporting, o platformă online de data sharing, obiecte embedded în aplicațiile native ale companiei, împreună găsim soluția. Aplicațiile pe care le dezvoltăm sunt dezvoltate in-house și customizate pe cerințele afacerii dvs.

Mobile BI

Construim aplicații ce vă oferă accesul la informație în timp real și din orice locație. Designul receptiv și sicronizarea cu funcțiile telefonului facilitează munca și vă susține zilnic în luarea deciziilor de business.

Business Continuity

Vă ajutăm să vă dezvoltați și să identificați noi nișe și oportunități pentru compania dvs. Suntem pregătiți să dezvoltăm produse software care să vă ajute să atingeți ușor și rapid obiectivele de business.

Machine Learning & AI

Integrăm capabilitățile platformei Qlik cu R și Python pentru ca dvs. să anticipați cu încredere rezultatele acțiunilor. Utilizați modele predictive analytics și ML pentru a vă orienta afacerea în direcția cea bună.

Retail Analytics_data_sharing_platform

Retail Analytics

Este o platformă online intuitivă, ce conține seturi de analize sub formă de grafice interactive, concepute pentru partajarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor. Platforma oferă insight-uri valoroase și o perspectivă completă a proceselor operaționale.

Qlear

Îți oferă posibilitatea de a accesa prin intermediul dispozitivelor mobile, date sub formă de rapoarte, indicatori grafici sau dashboarduri interactive. Soluția de BI îmbină toate datele relevante din dashboard-urile Qlik Sense în aceeași aplicație, pentru o viziune completă a informației.

qlear_app_qlik_sense
qlear_app_showme

Show me

Centralizează datele din toate aplicațiile de BI și oferă rapid răspunsuri la întrebările punctuale ale echipelor de pe teren. Insight-uri despre top-uri, evoluții, market share sau orice alte informații relevante în luarea deciziilor.

Cum vă putem ajuta?

De la servicii de Business Intelligence la soluții personalizate, suntem alături de dvs. și vă ajutăm să luați cele mai bune decizii. Completați formularul de contact și unul din membrii echipei WINFO va lua legătura cu dvs.    X