Winfo este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de Business Inteligence din România. De-a lungul timpului, am devenit un furnizor complet de servicii și un partener de încredere pentru clienții noștri. Suntem o echipă de specialiști dedicați și orientați, în permanență, către rezultate. Încercăm să fim cu un pas înainte în tot ceea ce facem și să oferim clienților noștri valoare adaugată prin încorporarea celor mai recente tehnologii cu cele mai eficiente și originale soluții. Ne dăm silința să înțelegem fiecare client și să le oferim mai mult decât s-au așteptat, oferind o abordare personalizată pentru orice problemă.

LICENȚIERE

Alegerea soluției de licențiere care să corespundă cerințelor și obiectivelor existente de business, reprezintă o provocare majoră pentru orice companie. Planificarea, necesarul hardware pentru suportul instalarii aplicației, proiectarea și design-ul, schimbările și durata de adaptabilitate la noul sistem, face ca alegerea soluției adecvate să fie un proces de lunga durată. Partener autorizat Qlik în România, Winfo vine în întampinarea clienților săi, în primul rând, cu cunoștințele și experineța de 10 ani în implementarea și integrarea soluțiilor de Business Intelligence, adaptate atât diferitelor industrii, cât și nevoilor managerilor care acţionează în aceste zone.

CONSULTANȚĂ

Punem la dispozitia clienților și partenerilor noștrii experiența și cunoștințele dobândite în domeniul BI pe parcursul a 10 ani de activitate. Prin serviciul de consultanță oferim suport informațional de specialitate companiilor. Aceasta contribuie semnificativ la obținerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate soluții în funcție de solicitările primite, de bugetul alocat și de gradul în care soluția respectivă corespunde nevoilor beneficiarului. Experții Winfo vor ghida compania dvs. prin întreg ciclul de viață a proiectului. Consultanța debutează cu o analiză efectuata de către consultanții Winfo în scopul de a strânge informațiile necesare identificării nevoii reale a clientului. În prima etapă vom schița împreună proiectul și detaliile acestuia. În continuare, vom analiza toate sursele de date existente și vom construi aplicatiile Qlik potrivite nevoii clientului.

TRAINING

În companiile în care este implementat, Qlik devine rapid instrumentul de lucru preferat al managerilor, întrucat le ofera o viziune de ansamblu asupra afacerii lor. Interfața platformei este foarte prietenoasă, furnizand astfel utilizatorilor o experiență intuitivă. Datorită interfeței ușor de utilizat și cel mai puternic motor de indexare rapida a datelor, utilizatorii pot explora datele imediat. Cu Qlik, utilizatorii nu au nevoie de luni sau săptămâni de instruire pentru a începe interactiunea cu aplicatia. Sesiunile de training dureaza de la cateva ore la maxim 2-3 zile, în funcție de rolul utilizatorilor.

SUPORT

Calitatea serviciilor de implementare, calificarea echipei Winfo și serviciile profesionale furnizate sunt repere ale activității noastre pe piața BI din România. Clienții Winfo știu că au în orice moment un partener de încredere la dispoziție, consultanță de înaltă clasă și suport tehnic proactiv. Suntem o echipă de specialiști dedicați și orientați, în permanență, către rezultate. Ne dăm silința să înțelegem fiecare client și tratăm fiecare problemă ca pe un caz aparte. Departamentele noastre colaborează în permanență pentru a vă oferi soluții complete și complexe. Înțelegem conceptul de “situație critică“ și încercăm să rezolvăm orice problemă într-un mod operativ. Ne adaptăm imediat la nevoile clientului și la schimbările rapide din cadrul business-ului său, oferind o abordare personalizată pentru orice problemă.

Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru orice informație, referitorare la serviciile noastre. Introduceți datele dumneavoastră de contact și vă vom contacta în cel mai scurt timp!