5 MODURI DE PARTAJARE ALE UNUI RAPORT BI

Informa­țiile descoperite ar trebui nu doar sa fie accesibile de pe orice dispozitiv, dar și personalizate în funcț­ie de publicul ­țintă. Uneori, aceasta înseamnă a da acces celorlalț­i în aplicaț­ia creată, alteori de a exporta datele într-un format diferit.
Ceea ce conteaza însă, este modul în care îți explorezi și valorifici datele.

Descarcă eBook-ul

Descoperă tehnologia Qlik:
Motorul de indexare asociativă in-memory (QIX)

Ierarhizări predefinite? Viuzalizări limitate a datelor? Restricții de explorare?
Imaginează-ți libertatea de navigare a datelor - din orice sursă – oricând, oriunde. Orice informație de care ai nevoie, se află la un click distanță. Modelul asociativ de analiza a datelor îți oferă libertatea de a-ți explora datele cu viteza gândului.

Descarcă eBook-ul

AJUTĂ-ŢI DATELE SĂ-ȘI SPUNĂ POVESTEA:
7 PAȘI PENTRU A CREA RAPOARTE VIZUALE DE IMPACT

Într-o lume guvernată de date, modul în care îţi prezinţi rapoartele poate determina impactul și eficacitatea acestora la nivel global. Reprezentarea datelor în grafice și diagrame este necesară, dar nu și suficientă. Află acum care sunt cei 7 pași care fac diferenţa dintre un raport vizual de impact și doar un alt set de diagrame.

Descarcă eBook-ul

Abordăm haosul informațional:
4 Pași pentru a fi încrezători că decidem corect

Vrei să ai mai multă încredere în datele tale și să fii sigur că ai luat decizia corectă?
Succesul afacerii tale depinde de capacitatea companiei de a deveni o organizație motivată informațional, în care analizele stau la baza fiecărui nivel decizional. Compania de cercetare în domeniul tehnologiei informaţiei, CITO Research și-a făcut public raportul privind factorii ce contribuie la haosul informațional și procesul de luare a deciziilor bazat pe date.

Citeşte raportul