Suita QlikView pentru analiza de business permite organizaţiilor să măsoare, sa monitorizeze şi sa urmăreasca principalii indicatori de performanță. Interfața vizuală interactivă bazată pe click-uri oferă utilizatorilor acces instantaneu, facilitând analize de management rapide și complexe.

QlikView simplifică analiza pentru toata lumea. Tehnologia patentată de QlikTech permite manipularea instantanee, în memorie, a seturilor de date masive pe platforme hardware low-cost, care permit desfășurarea aplicațiilor analitice.

QlikView facilitează monitorizarea, structurarea și analiza unui volum impresionant de date relevante pentru procesele de business, indiferent de dimensiunea companiei sau domeniul de activitate. Astfel, QlikView este soluția ideală pentru optimizarea procesului decizional din domenii variate precum vânzari, marketing, aprovizionare și management, finanțe, resurse umane, producție, administrație publica sau IT. Motorul de analiza QlikView permite conectarea la orice sursă de date (ERP, CRM, Microsoft Excel, loguri, fişiere CSV). QlikView oferă tablouri de bord personalizate, rezultatele obţinute putand fi tipărite ca rapoarte, salvate ca PDF-uri, trimise către Mirosoft Excel sau alte aplicații Microsoft Office.

Implementează o soluție de Business Intelligence in compania ta!

Cere ofertă Personalizată

QlikView Personal Edition

Încearcă QlikView® Personal Edition pe calculatorul tău. Acesta nu este o versiune de trial, poți avea versiunea completă, în mod gratuit pentru utilizare personală. Aceasta aplicație oferă funcționalitate completă și nelimitată, orice utilizator putând dezvolta propriile aplicații fără o pregătire prealabilă sau expertiză tehnică.

Indiferent de volumul de date, acestea pot fi reprezentate și analizate printr-un număr nelimitat de vizualizări. Odată reprezentate vizual, trendurile sau problemele pot fi mai ușor de observat, iar deciziile sunt luate mult mai simplu când informația este prezentată clar. Analiza datelor într-un sistem BI nu se rezumă doar la câteva grafice statice, pe intervale de timp mai mari. Acestea pot fi studiate în profunzime, trecerea de la o imagine de ansamblu la detalii specifice făcându-se foarte ușor.

Construiește în doar câteva minute și cu efort minim, o aplicație personalizată pentru nevoile personale.

Descarcă