Qlik Sense este o aplicaţie revoluţionară de explorare și vizualizare a datelor, concepută pentru profesioniștii individuali, grupuri și companii mari. Având la bază un design modern și cel mai puternic motor de indexare rapida a datelor din lume (QIX), Qlik Sense le oferă utilizatorilor acces instantaneu, facilitând analize de management rapide si complexe.

Folosește interfețe simple de tip drag-and-drop pentru a genera rapoarte, grafice și tabele, flexibile și interactive. Crează analize personalizate de date și descoperă legăturile care există între diferite informații. Explorează noi perspective și transformă datele în decizii.

Imaginați-vă un instrument de analiză atât de intuitiv încât fiecare angajat al companiei poate crea cu ușurință analize personalizate, grafice dinamice care permite examinarea relaţiilor de legătură existente între diferite informații.

Qlik Sense Enterprise

Qlik Sense le permite utilizatorilor să creeze cu ușurință analize personalizate și grafice dinamice pentru luarea deciziilor în activităţile de zi cu zi.

Opţiunea smart-search îi permite oricarui utilizator să tasteze un cuvânt sau nişte numere pentru a începe analiza unui set de date. De la prima tastare, Smart Search începe să lucreze și să facă conexiuni între date. Astfel, utilizatorii pot să exploreze tipare care apar în date datorită posibilităţii de a scoate în evidenţă informaţii şi asocieri noi.

Cu ajutorul Qlik Sense, toată lumea din organizația dumneavoastră poate examina cu ușurință datele din mai multe surse într-o singură aplicaţie. Produsul susține integrarea datelor din surse diferite și analiza acestora, inclusiv calcule rapid, explorarea informațiilor prin asocieri și căutari. Datorită interfețelor API deschise, dezvoltatorii au posibilitatea să integreze Qlik Sense în pagini web și în alte aplicații personalizate, extinzându-I caracteristicile originale și personalizându-l în funcție de cerințele clienților.

Acces la analiză oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv. Interfața tactilă a platformei și designul simplu adaptează în mod automat modul de vizualizare al datelor. Utilizatorii își pot construi propriile vizualizari pornind de la o biblioteca centralizată de seturi de date, expresii și vizualizări preconstruite.

Implementează o soluție de Business Intelligence!
Privește datele companie dintr-o perspectiva nouă. Încearcă o soluție de analiză și raportare BI și vei afla cum sa creezi tablourile de bord simplu și intuitiv, sa explorezi cu ușurință datele pentru ca tu să ințelegi mai bine ce se întâmplă și să cauți rapid și fără probleme în volume mari de date din surse multiple.

Qlik Sense Desktop

Având la bază o arhitectură modernă și puternicul motor de indexare a datelor patentat de Qlik, Qlik Sense le oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea analize personalizate de date și de a explora legăturile care există între diferite informații pentru a scoate instant la iveală conexiuni interesante.

Importă propriile date și experimentează puterea Qlik Sense la tine acasă. Acesta nu este o versiune de trial, poți avea versiunea completă, în mod gratuit pentru utilizare personală. Explorează datele pentru a afla întreaga poveste din spatele lor. Navighează cantități mari de date din mai multe surse, pune întrebări și găsește răspunsuri.

Descarcă