Qlik este lider mondial pe piața de rapoarte și analize vizuale pentru afaceri. Inovația continuă este una din valorile cheie ale Qlik. Cu ajutorul acesteia, compania oferă soluții intuitive, de tip self - service pentru vizualizarea, analiza și raportarea datelor la peste 40.000 de clienți din întreaga lume. Portofoliul de clienți conține atât companii multinaționale cu mii de angajați, cât și firme mici și mijlocii din diverse țări. Mai jos sunt menționați doar câțiva dintre clienții Qlik:

Produsele Qlik oferă utilizatorilor acces instantaneu, cu un singur click, la analize de management rapide și complexe, permițându-le să identifice și să reacționeze repede și eficient. Prin intermediul produselor sale, Qlik Sense și QlikView, compania le oferă oamenilor de business posibilitatea de a-și analiza activitatea repede și eficient, asumandu-și obiective clare și măsurabile la fiecare nivel execuțional.

Folosește interfețe simple de tip drag-and-drop pentru a genera rapoarte, grafice și tabele. Explorează noi perspective și transformă datele în decizii.

Mai multe detalii

Prima platformă de business intelligence din lume care folosește tehnologia asociativă in-memory. QlikView simplifică analiza pentru toata lumea.

Mai multe detalii