CREŞTE PERFORMANŢA BUSINESSULUI TĂU

Qlear se adaptează ușor nevoilor și provocărilor tale. Centrată pe necesitățile tale de business, aplicația integrează beneficiile Qlik Sense alături de informațiile pe care tu le consideri relevante în luarea deciziilor, permițându-ți cu usurință să gestionezi datele de care ai nevoie și facilitându-ți accesul rapid la toate informațiile și analizele de business.

SUPORT VIZUAL INTUITIV

Qlear îți oferă posibilitatea de a accesa prin, intermediul dispozitivelor mobile, date sub formă de rapoarte, indicatori grafici sau dashboarduri interactive, ce se adaptează automat.

MANAGEMENT CENTRALIZAT, DESIGN RECEPTIV

Soluția de BI îmbină toate datele relevante în aceeași aplicație pentru o viziune completă a informației. Qlear oferă control complet asupra datelor utilizate pastrând filtrele care se aplică, parametrii și funcționalitățile setate. Modulul de notificări este adaptabil și se poate dezvolta în funcție de cerințe.

MOBILE BUSINESS INTELLIGENCE

Astfel, Qlear este soluția ideală pentru optimizarea procesului decizional. Accesul la informație în timp real și din orice locație, formula prietenoasă, designul receptiv si sicronizarea cu funcțiile telefonului îți facilitează munca și te susține zilnic în luarea deciziilor de business.