Cine suntem?

Am pornit la drum în 2007 ca furnizor de soluții Business Intelligence, reușind în fiecare an să ne adaugăm în portofoliu clienți mulțumiți și proiecte interesante. În prezent oferim tehnologie de ultimă oră, alături de o gamă completă de servicii de mentenanţă, suport tehnic, training şi implementare, clienților din zona Enterprise. Ambiția noastră de a fi cei mai buni vine din dedicarea pentru cei care ne-au acordat încrederea lor. Incercăm să le oferim clienților noștri soluții eficiente și performante, pentru ca succesul lor este mulțumirea noastră.

Ce facem?

Qlik Authorized Reseller în România, Winfo oferă servicii și soluții de performanță menite să sprijine managerii din marile companii. Qlik poate fi folosit în orice industrie și domeniu, într-un număr nelimitat de moduri. Punem la dispozitia clienților și partenerilor noștrii experiența și cunoștințele dobândite în domeniul BI pe parcursul a 10 ani de activitate. Clienții din zona de retail (Carrefour, Cora, Auchan), distribuție (Elit Romania), producție (Ursus Breweries), automotive (Dacia) si alte domenii își definesc deja indicatorii de business cu ajutorul soluțiilor noastre.

De ce facem?

Fiecare companie are procese de lucru și cerințe unice. Activitatea acestora este din ce în ce mai complexă, iar deciziile manageriale se bazează în prezent pe cantități uriașe de informație ce trebuie să fie organizată și procesată. Winfo își dorește eficientizarea modelului de business al companiilor românești și generarea de noi oportunități de creștere și inovare. Ne consideram un partener implicat pe deplin alături de managerii și companiile din sectorul Enterprise. Succesul nostru depinde de succesul Dumneavoastra: evaluarea noastră se face în funcție de succesul clienților noștri.

Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru orice informație, referitorare la serviciile noastre. Introduceți datele dumneavoastră de contact și vă vom contacta în cel mai scurt timp!

ECHIPA WINFO

Echipa Winfo este formată din oameni prietenoși, simpatici și entuziaști. Fiecare dintre angajații noștri reprezintă spiritul companiei noastre și împreună suntem o forță de muncă eficientă, talentată și complementară. Suntem o echipă de specialiști dedicați și orientați, în permanență, către rezultate. Ne dăm silința să înțelegem fiecare client și tratăm fiecare problemă ca pe un caz aparte. Punem la dispoziția clienților și partenerilor noștrii experiența și cunoștințele dobândite în domeniul BI pe parcursul a 10 ani de activitate.

CREșTEM îMPREUNă

Căutăm persoane cu o dorință puternică de a învăța, inteligență ridicată, pasiune pentru tehnologie, disponibilitatea de a lucra din greu, și, desigur, dorința de a fi cel mai bun! La noi vei găsi un mediu plăcut, relaxant, dar profesionist. Punem foarte mult accent pe oameni, pe dezvoltarea lor și pe coeziunea echipei.

Avem o cultură orientată spre performanță, în acest sens oferind angajaților noștri: training și suport pentru integrarea în echipă, posibilitatea de a lucra pe proiecte complexe, posibilități multiple de evoluție în carieră, soluții bazate pe ultima tehnologie și oportunitatea de a face schimbări, de a veni cu idei noi și de a le implementa; încurajăm creativitatea, inițiativa și lucrul in echipă.

Urmărește-ne